Ontwerp Een Terrasontwerp

Loading...

Loading...

Aan de achterkant van een Texaans huis, dit terras geniet van de rustige voorsteden buitenwijken, het fleuren het delicate geluid van een fontein ontwerp.

In Dallas, Texas, heeft de Hocker Design Group deze kleine stadstuin ontworpen, waarvan de grenzen lijken te vervagen om de omringende vegetatie te laten spreken. Modern en minimalistisch, het ontwerp geeft trots op een drietal materiaal: hout, beton en staal combineer hier in een prachtige harmonie van lijnen en kleuren, verbonden door het vloeibare element. Soms stroomt er een spiegel, soms een waterval, waardoor het water verdwijnt in de holte van de vloer, de hedendaagse versie van de landelijke stroom.

Een hek alle lichtheid

Beschadigd en verstikkend heeft de houten omheining plaats gemaakt voor een gordijn van stalen buizen: deze bewaart de transparantie van de uitzichten en de ventilatie van de ruimte, voor een systeem dat tegelijkertijd wordt gekozen voor zijn ontwerp, maar ook voor zijn discretie.

Voor, na: met zijn afmetingen in de lengte onderstreept de tafelbak het nieuwe hek mooi.

Een zwevende vloer

Dankzij de zijneIpe-terrasplankenhet terras verlengt de woning en zorgt voor een sterke verbinding tussen binnen en buiten. Tuinarchitect David Hocker speelde op de transparantie van weergaven: aan de kant, geen omheining op zich maar een opeenvolging van stalen studs die een glimp van de omringende vegetatie geven en, naarmate de uren verstrijken, zorgen voor een aantal mooie lichteffecten. Ten slotte openen openingen, beschermd door een rooster, zich op de vloer: het lijkt te zweven op het gras, dat profiteert van het aldus gecreëerde vochtige en beschaduwde microklimaat.

Door gebruik te maken van een opening van het hek, komt er een boom uit het dek.

Een eigentijdse fontein

Centraal onderdeel van het project, a betonnen tafel is speciaal ontworpen voor de lay-out. Heldere, zuivere en precieze lijnen, een schone en imposante massa, voor een meubel dat de ruimte van de ontwikkeling structureert door de lengtes te benadrukken. Het object combineert bruikbaarheid en poëzie: aan de ene kant een service, essentieel voor buitenmaaltijden, aan de andere kantwaterspiegel, ondiep bassin dat de omringende vegetatie weerspiegelt. Met een leuk geluid van cascade, het water stroomt in het net om te verdwijnen in het rooster geplaatst aan de voet.

Het water circuleert hier in een gesloten circuit door middel van een pomp.

Een heel natuurlijk groen

Om het gevoel van ruimte te accentueren, geeft de lay-out de voorkeur aan de leegte: enkele plantages, met uitzondering van een boom die lijkt te ontspringen uit het terras, dankzij een van de afgeschermde openingen. De omtrek van het project is zeer dicht beplant, om een ​​mooi gebladertescherm te creëren en zo de privacy van de bewoners te behouden. Eindelijk, aan het einde van het terras, een bosje vanbamboe accentueert de verticaliteit van het geheel, zijn lange stelen uitrekt een zacht groen...

Een muur van gouden stenen brengt een vleugje warmte naar de lay-out, die anders de soberheid van materialen bepaalt.

  • Hocker Design Group - Meer details

Loading...

Video: Nieuw terras ontwerp.

Loading...

Deel Met Je Vrienden